Modulaire poster werkconferentie 1+1=3

Modulaire poster & flyer voor de Werkconferentie 1+1=3 van Platform Werkplaatsen, vrijdag 12 november 2021

Doe je mee?

Voor de werkconferentie van Platformwerkplaatsen op 12 november kunnen we een poster laten drukken, maar het is natuurlijk veel leuker als elke werkplaats zijn/ haar eigen poster drukt en zo zijn expertise laat zien. Bovendien staat deze conferentie in het teken van de werkplaatsbeheerder. Dus laat je expertise zien en druk mee! Grafisch ontwerper Harmen Liemburg ontwierp hiervoor een modulaire poster en flyer: het ontwerp ligt vast, maar elke werkplaats kan zijn eigen versie drukken.

5 stappen

Stap 1
Druk je eigen versie van de A2-poster door het ontwerp te downloaden via deze link. Je kunt de poster zeefdrukken op papier of textiel of dit omzetten naar een andere techniek. Kleuren en materialen zijn vrij. Het formaat is A2 en er zijn twee drukgangen.

Deze poster is voor elke werkplaats beschikbaar. Een werkplaats kan een of meerdere posters drukken. Ook werkplaatsen die niet aangemeld zijn op Platform Werkplaatsen kunnen meedoen.

Heb je niet de faciliteiten of het budget om het ontwerp te printen? Laat het ons weten. We hebben enkele films voor kleine werkplaatsen beschikbaar. Of leen ze zelf even uit aan een andere werkplaats bij jou in de buurt.

Wacht niet op het laatste moment, het is fijn als de posters in oktober worden gedrukt en verspreid.

Stap 2 A
Druk de posters in een kleine oplage, bijvoorbeeld 20 stuks in kleur, techniek, papier of textiel naar jouw wens en hang er enkele op in je eigen werkplaats en in je nabije omgeving.

Stap 2 B 

Er is ook een flyer beschikbaar. Je kunt ook de flyer printen of onder de riso leggen. Het ontwerp is A5 formaat met een drukgang. Kies zelf je kleur en papier. Het ontwerp is drukklaar voor A4 en A3 grootte. 

Stap 3
Maak een foto of filmpje van het maakproces en stuur ze op naar info@platformwerkplaatsen.nl en dagmarvoorbijkunst@gmail.com. Dan laten wij dit zien in de sociale media. Niet vergeten! Tip vraag de studenten/stagiaires om dit te doen!

Stap 4
Neem minimaal 2 posters (expositie/archief) mee naar de werkconferentie, maar liefst meer, zodat je kunt ruilen. We maken er een mooie expositie van en als het even kan laten we de expositie rondreizen. Daarnaast fungeert je eigen poster als ruilmiddel. Ruil ze op de swapbeurs tegen andere posters en flyers en bouw zo je eigen collectie op.

Stap 5
Naast de posters, kun je ook je eigen flyer maken. Instructie hiervoor vind je vanaf medio oktober op deze website.

Voor vragen:
info@platformwerkplaatsen.nl of carola@cultuurvlinder.nl

Carola van der Heijden (coördinator Platform Werkplaatsen)

 

Download 

Download de link  van we transfer ( geldig tot 11 nov)

Dit is los de link: https://we.tl/t-9h7Rm5HIFQ

Let op! In de eerste link was het magenta ontwerp niet gerasterd, dus check bij printen even of je het goede ontwerp hebt! 

Flyer

Het ontwerp is drukklaar voor A4 en A3 grootte. Een drukgang. Kleur en papier naar keuze: 

 Flyer A5 2x op drukvel A4.pdf

 Flyer A5 4x op drukvel A3.pdf

Link verlopen? Vraag de bestanden aan via info@platformwerkplaatsen.nl of carola@cultuurvlinder.nl